ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ – ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΗΣ ΒΙΟΤΕΧΝΙΑΣ

Το ‘’e-kathreftes.gr’’ είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα έκθεσης και διάθεσης καθρεφτών μέσω διαδικτύου της βιοτεχνίας με το διακριτικό τίτλο ‘’ΥΑΛΟΣ GLASS DESIGN – ΒΛΑΧΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ’’, με έδρα την Πάτρα (Αγ. Ανδρέου 62).

Η ‘’ΥΑΛΟΣ GLASS DESIGN – ΒΛΑΧΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ’’ είναι μία βιοτεχνία γυάλινης κατασκευής και δημιουργίας προϊόντων από τζάμια – κρύσταλλα. Δραστηριοποιείται με γνώση και συνέπεια στο χώρο του γυαλιού και του καθρέπτη από το 1981, και μάλιστα ειδικεύεται σε δύσκολες κατασκευαστικές εφαρμογές, με αρχιτεκτονικές και διακοσμητικές προτάσεις από τεχνικά καταρτισμένο προσωπικό. Υπεύθυνος μηχανολόγος – μηχανικός Τ.Ε. του καταστήματός μας είναι ο Βλάχος Ιωάννης, ο οποίος συνεχίζει την παράδοση της επιχείρησης, αναλαμβάνοντας τη μελέτη, σχεδίαση και επίβλεψη κάθε εργασίας, για τη διασφάλιση της ποιότητας κάθε κατασκευής. Η ‘’ΥΑΛΟΣ GLASS DESIGN – ΒΛΑΧΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ’’ διαθέτει τεράστια ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων σε καθρέπτες για όλους τους χώρους και διαθέτει, επίσης, μια μεγάλη γκάμα σχεδίων σε αμμοβολές. Επιπλέον κατασκευάζει βιτρίνες καταστημάτων με τζάμια triplex – ασφαλείας – αλεξίσφαιρα, αυτόματες πόρτες, πτυσσόμενες και πόρτες φυσαρμόνικα. Επιπρόσθετα, κατασκευάζει στέγαστρα, μπαλκόνια, κουπαστές, σκάλες, ντουζιέρες, καθώς και τραπεζαρίες, κουζίνες, πάγκους, ράφια, ενώ, τέλος, εμπορεύεται και σας προμηθεύει με ενεργειακά κρύσταλλα με προδιαγραφές θερμομόνωσης και ηχομόνωσης, έχοντας έτσι ως αποτέλεσμα να καλύπτονται, με ειδικές ή απλές γυάλινες κατασκευές, οι μικρές και οι μεγάλες ανάγκες της κατοικίας ή της επιχείρησής σας. Εξυπηρετούμε πανελλαδικά ιδιώτες, τεχνικές εταιρείες, εργολάβους, μηχανικούς, διακοσμητές, ξενοδοχειακές μονάδες, καφετέριες, εστιατόρια και δημόσια έργα.

Πριν εισέλθετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα και περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας, σας καλούμε να συμβουλευτείτε τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις, που εφαρμόζονται ειδικά για τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος της ’’ΥΑΛΟΣ GLASS DESIGN – ΒΛΑΧΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ’’ που βρίσκεται στη διεύθυνση ‘’e-kathreftes.gr’’. Βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει προσεκτικά τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις και συμφωνείτε με το περιεχόμενο αυτών, καθώς η περαιτέρω χρήση και η περιήγησή σας στην ιστοσελίδα ‘’e-kathreftes.gr’’ συνεπάγεται τη ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεση, συναίνεση και συμφωνία σας με το περιεχόμενο αυτών.

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΟΡΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΩΝ

Η ’’ΥΑΛΟΣ GLASS DESIGN – ΒΛΑΧΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ’’ διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών που γίνονται μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση, ενημερώνοντας τους επισκέπτες με ανάρτηση των νέων όρων και προϋποθέσεων στην ιστοσελίδα του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος. Διευκρινίζεται ότι η αλλαγή όρων δεν αφορά παραγγελίες τις οποίες έχετε ήδη πραγματοποιήσει.

ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ & ΠΡΟΪΟΝΤΑ

H ’’ΥΑΛΟΣ GLASS DESIGN – ΒΛΑΧΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ’’ δεσμεύεται ως προς την ποιότητα, την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στην ιστοσελίδα της υπό την επιφύλαξη τυχόν τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών που δεν μπορούν να προβλεφθούν ή έχουν προκύψει ακούσια, συμπεριλαμβανομένων των περιγραφών και των τιμών προϊόντων, ή διακοπών λειτουργίας της ιστοσελίδας λόγω ανωτέρας βίας, χωρίς παράλληλα να δεσμεύεται για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων. Η βιοτεχνία, στα πλαίσια της καλής πίστης, δεν ευθύνεται και δεν δεσμεύεται για λάθη που οφείλονται σε παραδρομή κατά την καταχώρηση των ηλεκτρονικών δεδομένων στο κατάστημα.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ – ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ – ΠΑΡΟΧΩΝ

Υποχρέωση, αλλά και κύρια φροντίδα μας είναι οι πληροφορίες που δίνονται στην ιστοσελίδα και αφορούν την ποιότητα, την ποσότητα, τα κύρια χαρακτηριστικά και τις τιμές των προϊόντων να είναι απολύτως ακριβείς. Παρ’ όλα αυτά, στην οθόνη του υπολογιστή σας κάποια προϊόντα μπορεί να εμφανίζονται ελαφρώς διαφορετικά στο μέγεθος, το χρώμα και την υφή, σε σχέση με την πραγματικότητα.

Ενδεικτική παρουσίαση προϊόντων (χειροποίητων): 

 • Καθρέφτες μπάνιου
 • Καθρέφτες σαλονιού
 • Καθρέπτες δαπέδου
 • Καθρέπτες επιτραπέζιοι
 • Καθρέπτες ντουλάπας
 • Καθρέπτες ολόσωμοι
 • Καθρέπτες τοίχου

 Ενδεικτική παρουσίαση προϊόντων Υπηρεσιών-Παροχών:

 • Αντικατάσταση τζαμιών
 • Γυάλινες επενδύσεις τοίχων
 • Επεξεργασία καθρεπτών
 • Επεξεργασία τζαμιών
 • Τοποθέτηση τζαμιών

ΤΙΜΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Στις τιμές που αναγράφονται στους σχετικούς καταλόγους, δίπλα από κάθε προϊόν, περιλαμβάνεται και ο Φ.Π.Α. Οι τιμές αυτές αφορούν τις ποσότητες που είναι διαθέσιμες, ενώ η βιοτεχνία μας επιφυλάσσεται του δικαιώματος να τροποποιεί την περιγραφή και τις τιμές των προϊόντων της χωρίς προηγούμενη ενημέρωση, δεσμεύεται όμως κατά την εκπλήρωση της παραγγελίας σας να αποστείλει τα προϊόντα που παραγγείλατε με τα χαρακτηριστικά και τις τιμές που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της κατά το χρόνο της παραγγελίας.

ΑΓΟΡΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Η ’’e-kathreftes.gr’’ καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, αλλά παρόλα αυτά δεν ευθύνεται για τυχόν λάθη σε τιμές και χαρακτηριστικά προϊόντων και δεν μπορεί να εγγυηθεί, ότι δεν θα υπάρξουν διακοπές λειτουργίας της ιστοσελίδας ή «ανθρώπινα» λάθη κατά την ενημέρωση-αναγραφή της τιμής ενός προϊόντος. Για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των αγορών σας, καλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω e-mail στο info@e-kathreftes.gr. Κατά την καταχώρηση της παραγγελίας σας θα λάβετε αυτοματοποιημένο e-mail το οποίο θα αναφέρει τις λεπτομέρειες της παραγγελίας σας. Κατά την εξέλιξη της παραγγελίας σας μπορείτε να επισκέπτεσθε την ενότητα “Οι παραγγελίες μου” στην ιστοσελίδα μας, ώστε να ενημερώνεστε για την πρόοδο της παραγγελίας σας.

Τα στάδια προόδου παραγγελίας είναι τα ακόλουθα:

 • Εκκρεμής: Η παραγγελία σας έχει παραληφθεί από συνεργάτη της εταιρείας μας ο οποίος την ελέγχει ως προς την ορθότητά της.
 • Υπό εκτέλεση: Η παραγγελία σας βρίσκεται στο στάδιο συγκέντρωσης προϊόντων στην αποθήκη μας ή στο στάδιο κατασκευής.
 • Εκτελέστηκε: Τα προϊόντα της παραγγελίας έχουν δρομολογηθεί για αποστολή στο χώρο σας ή έχουν ήδη παραδοθεί στο χώρο σας ή σε πρακτορείο μεταφορικής.
 • Ακυρώθηκε: Η παραγγελία σας έχει ακυρωθεί συνήθως μετά από συνεννόηση μαζί σας.

Σε περίπτωση που στην παραγγελία σας προκύψει κάποια εκκρεμότητα, τότε θα σας αποσταλεί αντίστοιχο e-mail. Εναλλακτικά, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας στα τηλέφωνα που έχετε δηλώσει κατά την εγγραφή ή την καταχώρηση της παραγγελίας σας στην ιστοσελίδα μας.

Σε περίπτωση που δεν λάβετε σχετικό e-mail επιβεβαίωσης της παραγγελίας σας ή ειδοποίησή μας μέσω τηλεφώνου, αποτελεί υποχρέωσή σας να μας ενημερώνετε χωρίς καθυστέρηση, καθώς είναι πιθανό να υπάρχει πρόβλημα με τα στοιχεία επικοινωνίας που έχετε δηλώσει. Η ’’e-kathreftes.gr’’ δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση που έχετε καταχωρήσει λανθασμένα τα στοιχεία επικοινωνίας σας με αποτέλεσμα να μην είναι εφικτή η επικοινωνία μας μαζί σας.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Η 14ήμερη περίοδος υπαναχώρησης και το δικαίωμα επιστροφής δεν ισχύει για:

Καθρέπτες που δεν είναι ετοιμοπαράδοτοι και κατασκευάζονται κατόπιν της παραγγελίας σας. Το ‘’e-kathreftes.gr’’ θεωρεί ότι οι χρήστες του έχουν διαβάσει τους όρους και τις προϋποθέσεις χρήσης της ιστοσελίδας και τους έχουν αποδεχθεί ανεπιφύλακτα.