ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Αντικαταβολή

Μπορείτε να παραγγείλετε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα και να πληρώσετε την ημέρα της παράδοσης στο χώρο σας.

Με Πιστωτική/Χρεωστική Κάρτα

Κάθε αγορά από το διαδικτυακό τόπο πραγματοποιείται κατά επιλογή του αγοραστή με δυνατότητα εξόφλησης και με πιστωτικές κάρτες VISA και MASTERCARD. Οι συναλλαγές πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά με ασφάλεια, σε πραγματικό χρόνο (real time), μεταξύ του αγοραστή και ιδιοκτήτη της κάρτας με την Εθνική Τράπεζα, η οποία διεκπεραιώνει τη συναλλαγή για λογαριασμό της εταιρείας. Στη διαδικασία αυτή, η εταιρεία δεν έχει καμία συμμετοχή και τα ευαίσθητα στοιχεία της πιστωτικής/χρεωστικής σας κάρτας δεν αποθηκεύονται στο σύστημά της. Σε περίπτωση που ο αγοραστής που πραγματοποιεί τη συναλλαγή δεν είναι το ίδιο πρόσωπο με τον ιδιοκτήτη της πιστωτικής κάρτας, η εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη και δεν έχει υποχρέωση επιστροφής χρημάτων.

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

GR8401102250000022524241936

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

GR3601725060005506004681923

Κατόπιν αποστείλετε το αποδεικτικό κατάθεσης στο ‘’info@e-kathreftes.gr’’, αναφέροντας το ονοματεπώνυμο και τον κωδικό παραγγελίας.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Τα προϊόντα αποστέλλονται με μεταφορική εταιρεία και παραδίδονται με ασφάλεια στη διεύθυνση που θα ορίσετε μέσα σε 6-10 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα πληρωμής της παραγγελίας.

Η βιοτεχνία δεν αναγνωρίζει την ύπαρξη οποιασδήποτε ευθύνης σε περίπτωση καθυστέρησης στην παράδοση λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων, απεργιών και ανωτέρας βίας, οπότε και η παραπάνω προθεσμία παράδοσης θα παρατείνεται όσο διαρκεί ο λόγος της καθυστέρησης. Τα προϊόντα συνοδεύονται πάντοτε από τα αντίστοιχα παραστατικά. Ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να επιλέξει τον τύπο του παραστατικού που επιθυμεί (απόδειξη λιανικής ή τιμολόγιο), συμπληρώνοντας το αντίστοιχο πεδίο της ιστοσελίδας.